Hondenoppas en uitlaatservice

hond uitlatenOok als hondenoppas en hondenuitlaatservice ben ik actief in de regio Wijk Bij Duurstede, Cothen en langbroek. Als hondenoppas ben ik door mijn school wel wat minder flexibel. Dit komt omdat een hond over het algemeen toch wel 3 maal daags uitgelaten worden. Vanwege mijn school is dit zeker  niet altijd haalbaar. Ik ben meestal actief in de namiddag of in de avonduren.

Afhankelijk van mijn schooltijden lukt het soms toch om op uw hond te passen. Dit kan bijvoorbeeld voor een enkele keer uitlaten, in de weekenden of als ik zelf vrij ben van school!

Neem dus zeker even contact met me op als u op zoek bent naar een hondenoppas of hondenuitlaatservice!

Uitlaatservice aan huis

Als allround dierenverzorger en hondenuitlaatservice kan ik ervoor zorgen dat u met een gerust gevoel een weekendje weg kunt. Ik zorg voor vers water en voer en zorg dat de hond op tijd uitgelaten zal worden.

Wat kan ik voor u doen wanneer u zelf even niet thuis bent?

Hondenoppas

  • Voer bijvullen
  • Water verversen
  • Voer- en drinkbakken schoonmaken
  • Hond uitlaten. Wandeling van ca. 15 minuten. Langere wandelingen in overleg en tegen meerprijs. (zorgt u zelf voor een goede riem en poepzakjes?)

Ik laat uw hond graag een keertje uit! Via dit formulier kunt u uw hond aanmelden.

Beoordeel Dierverzorger Denise