Diersoorten

Dieren voelen zich het veiligst en prettigst in hun eigen vertrouwde omgeving. Alleen al het vervoeren van huisdieren is vaak een stressvolle situatie voor ze.

Ook het verblijf in een dierenopvang, met veel andere dieren, een vreemd verblijf en een ander dagritme leidt meestal tot stress.

Dierenverzorger Denise komt bij u thuis

Dierverzorging aan huis is dé ideale oplossing. Geen stress voor uw huisdier, geen buren, familie of vrienden die u hoeft te vragen: Dierenverzorger Denise verzorgt uw dieren thuis in hun eigen vertrouwde omgeving.

hondIk verzorg vooral katten, konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Ook honden zijn een optie, hoewel dit wel wat lastiger is.

Honden moeten toch minimaal 2 á 3 maal daags naar buiten om uitgelaten te worden. Vanwege mijn school ben ik niet altijd in de gelegenheid om dit te kunnen doen. Uiteraard kan ik wel 1x per dag uw hond uitlaten en zorgen voor vers voer en water. In de weekenden is het soms wel haalbaar voor mij om op uw hond te passen.

Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Klik hier voor mijn contactgegevens.

Beoordeel Dierverzorger Denise